Garagetelte med mange anvendelsesmuligheder fra

OceanCover Bådtelte


Kontakt Dancover - Tel.: 70 26 76 20


Dancover har markedets stærkeste teltkonstruktioner, og leverer holdbare løsninger til overdækninger af både og større køretøjer.
Produkterne findes i tre forskellige pris- og kvalitetsniveauer.
Dancover BasiX er fremstillet af UV modstandsdygtig PE dug; 300 gr. pr m², som er 100 % vandtæt. Stål rørene er 60 mm pulverlakerede og hvide. Det hele er nemt at montere fordi rammen og spærene boltes sammen og efterfølgende monteres på tværliggende åse. Det hele kan klares ved hjælp af en stige, så alle kan stille et telt op uden brug af stilladser eller lignende.
Dancover PRO er nærmest en mellemting mellem BasiX og OceanCover serierne.
Her består teltdugen af 200 gr. pr m² PE presenning og galvaniserede stålrør som er 42 x 22 mm. Presenningen er naturligvis også UV bestandig og vandtæt. Disse telte fås både i grå og grønne.
OceanCover Titanium er den stærkeste serie hvor presenningen er lavet af UV bestandig PVC, 500 gr. pr m², som naturligvis er 100 % vandtæt og noget af det stærkeste på markedet. Rørene er varmgalvaniserede, rustbeskyttede og har en diameter på 48 mm – 3,5mm godstykkelse i de bærende konstruktioner.
Alle teltene er ingeniørdesignet, men Dancover kan ikke garantere, at teltet kan holde til storm og højt snetryk.
Sne skal altid fjernes så hurtigt det kan lade sig gøre og Dancover anbefaler sikkerhedspakken, som indeholder ekstra jordspyd og stærke stormstropper. Generelt er teltdugen dog lavet af vejrbestandigt materiale beregnet til udendørs brug.


Super tibud på garagetelte!Kontakt Dancover - www.dancovershop.com - Tel.: 70 26 76 20Dancover A/S © 2003-2018