Garagetelte med mange anvendelsesmuligheder fra

Carcoon garager & Bike-bubbles


Kontakt Dancover - Tel.: 70 26 76 20


Beskyt din dyrebare investering! Carcoon er det absolut ultimative opbevaringssystem til beskyttelse af bil eller motorcykel.
Det patenterede ”Active Airflow” system består af to lavstrømsblæserenheder, som kontinuerligt yder super-atmosfæriske cirkulation, 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, og derved holder dit køretøj tørt og sikret. Blæserne er meget økonomiske i drift. Luft cirkulationen recirkuleres så luften omkring køretøjet hele tiden er isoleret fra det omgivende miljø og holdes fugtfri.
En Carcoon er meget simpel at benytte. Alt hvad du skal gøre er, at dække garagegulvet med den medsendte måtte, parkere din bil på måtten, placer toppen af boblen over bilen og fastgør den ved hjælp af lynlåsene. Tilslut strømforsyningen, og fem minutter senere bilen er gemt i sit eget beskyttede miljø, hvor intet kan røre bilen eller lægge sig på den.
En Carcoon leveres også med et ”intelligent” batteristyringssystem, der både driver din Carcoon og samtidig beskytter batteriet på den parkerede bil.


Super tibud på garagetelte!Kontakt Dancover - www.dancovershop.com - Tel.: 70 26 76 20Dancover A/S © 2003-2018